Con la tecnología de Google Traductor de GoogleTraductor de Google

Ocupació de via pública diada de Sant Jordi


Nivell 4. Tramitació electrònica completa
Què és i en què consisteix:


Aquest tràmit us permet sol·licitar instal·lar a la via pública parades per a la venda, no sedentària, de llibres, de roses i objecte de regal vinculat a la diada, durant el dia de Sant Jordi, 23 d’abril.
Qui ho pot sol·licitar:


Podran exercir la venda de roses, llibres i objectes de regal vinculat a la diada, durant la Diada de Sant Jordi:

a.Les persones físiques o jurídiques (degudament representades) que exerceixin una activitat econòmica de floristeria, llibreria o similars, a Pineda de Mar. Els quals podran disposar d'una parada enfront del seu establiment, sempre i quan la Policia Local informi favorablement, i en una altra ubicació de les proposades en les presents bases, fins al màxim de 1 parada per emplaçament.

b.Els centres escolars el quals podran tenir un màxim d'una parada per classe i el sol·licitant haurà de ser una persona responsable del centre o de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes , les quals podran tenir un màxim de 1 parada per emplaçament.

c.Les entitats culturals, científiques o cíviques sense ànim de lucre, les quals podran tenir un màxim de 1 parada per emplaçament, degudament inscrites en el registre d'entitats municipals (REM).
Quin cost té:


Per a Centres Escolars i les Entitats Culturals, Científiques o Cíviques sense ànim de lucre serà gratuït.

Per a les persones físiques o jurídiques (degudament representades) que exerceixin una activitat econòmica de floristeria, llibreria o similars, a Pineda de Mar, hauran de liquidar prèviament la taxa de 12,24 euros segons O.F. núm. 26. Aquest import es farà efectiu al compte corrent:
ES35 0049 1577 3721 1014 7877 el comprovant s’haurà d’adjuntar a la petició.

Termini i forma de presentació:


Termini: Del dia 1 al 12 d'abril de 2022

Lloc per presentar la sol·licitud:

Modalitat telemàtica: De Dilluns a Diumenge, durant les 24 hores, i mitjançant l’accès a la seu electrònica de l’Ajuntament de Pineda de Mar a seu.pinedademar.org

Modalitat presencial: De dilluns a Divendres en horari de 8:30 a 14 hores a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Recordeu que per dur a terme aquest tràmit de forma presencial cal demanar cita prèvia escollint l'opció "registre de documents" a Cita previa o bé trucant a l'Oficina d'Atenció Ciutadana al telèfon 93 767 15 60.

Efectes en cas que no hi hagi resposta:


Negatiu
Òrgan gestor i resolutori:


Òrgan gestor: Àrea Territorial - Via Pública
Òrgan resolutori: Alcaldia