Con la tecnología de Google Traductor de GoogleTraductor de Google

Campanya de promoció del comerç local (Tómbola)


Nivell 4. Tramitació electrònica completa
Què és i en què consisteix:

La campanya “Tómbola” pretén promocionar la compra en establiments de Pineda mitjançant un estímul: la possibilitat de guanyar premis econòmics per a destinar a noves compres dins el municipi, en aquells establiments identificats com a adherits a la campanya, i premis en espècies - aportació dels comerços adherits a la campanya -.

Breu descripció del funcionament de la campanya Tómbola :

• La campanya comença el dia de Sant Joan, 24 de juny i finalitza el 29 d'agost a les 22 h. Els clients podran bescanviar els seus vals descompte o recollir els seus premis fins el dia 29 d'agost.

• El comerciant o establiment adherit a la campanya Tómbola rebrà 1000 butlletes per lliurar als seus clients valorades en 38€.

• Ha d'identificar amb el segell del seu establiment cadascuna d'elles per tal d'evitar confusions. Li recordem que no podrà liquidar a l'Ajuntament cap butlleta lliurada per vostè. Les butlletes lliurades per un establiment s’hauran de bescanviar a qualsevol altre establiment adherit a la campanya.

• Pot començar a lliurarbutlletes als seus clients des de l'inici de la campanya i fins el dia 16 d'agost a les 24h.

• Cal recordar: lliurar la bulleta percompres superiors a 10€.

• Les butlletes que contenen premi en espècie no requereixen compra. El premi s'haurà de recollir a l'establiment adherit que ha realitzat l'obsequi.Explicació del tràmit:

• Per presentar les liquidacions de les butlletes acumulades, ho pot fer setmanalment i sempre que l'import superi els 20€. La data límit per presentar la liquidació dels vals de descompte aplicats és el 30 d’octubre.

• També pot optar per fer una única liquidació al final de la campanya.

• És obligatori, que a la instància s'indiqui el número de compte corrent on vol que se li efectui l’ingrés un cop validada la documentació.

• Cal que detalli a l’Annex 1 (liquidació vals de descompte aplicats campanya tómbola) el número de sèrie de la butlleta i l’import d’aquesta.

• És necessari adjuntar els vals descompte per original si la presentació es fa pressencial.

• Si es fa en modalitat telemàtica, cal llegir les observacions al final d'aquesta pàgina.

• Un cop validada la liquidació presentada per part de l'Ajuntament, li farem transferència al número de compte que hagi indicat a la instància.

Qui ho pot sol·licitar:

Els comerciants i empresaris de Pineda de Mar adherits a la campanya tómbola.
Quin cost té:

0€.
Termini i forma de presentació:

Fins el 30 d'octubre. Es pot presentar en modalitats telemàtica i presencial.

Lloc per presentar la sol·licitud:

Modalitat telemàtica: De Dilluns a Diumenge, durant les 24 hores, i mitjançant l’accès a la seu electrònica de l’Ajuntament de Pineda de Mar a seu.pinedademar.org

Modalitat presencial: De dilluns a Divendres en horari de 8:30 a 14 hores a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Recordeu que per dur a terme aquest tràmit de forma presencial cal demanar cita prèvia escollint l'opció "registre de documents" a Cita previa o bé trucant a l'Oficina d'Atenció Ciutadana al telèfon 93 767 15 60.

Límit de resposta legal:

15 dies.

Observacions:


La incorporació dels vals de descompte es farà al pas 2, després d'afegir l'Annex 1 en annexar la documentació addicional.

Els vals de descompte s'afegiran com a documents PDF.

És recomanable que amb un únic PDF es pugui incorporar la totalitat dels vals de descompte, no obstant si es prefereix es poden incorporar de forma individual.

Els originals s'hauran de conservar fins a 31 de desembre de 2020 per possibles validacions posteriors per part de l'Ajuntament.