Con la tecnología de Google Traductor de GoogleTraductor de Google
Inici>>Seu electrònica>>Certificats i Sistemes de signatura electrònica

Certificats i Sistemes de signatura electrònica


En aquesta Seu Electrònica s'utilitzen certificats emesos per l'Agència Catalana de Certificació, amb les següents finalitats: Identificar i garantir la comunicació segura amb la seu electrònica Identificar i autenticar l'exercici de la competència en l'actuació administrativa automatitzada: Certificat de segell d'òrgan.

Certificats admesos:

Podeu utilitzar qualsevol dels certificats electrònics emesos per la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (http://www.fnmt.es) o de les entitats certificadores d’autorització autoritzades com és el cas de l’Agència Catalana de Certificació (https://www.aoc.cat).

Seràn vàlids certificats electrònics com: el DNI electrònic, idCAT, certificat d’aeat...

Si no es disposa del certificat requerit, es pot sol·licitar gratuïtament a l’Ajuntament de Pineda de Mar. L’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament presta el servei als ciutadans de lliurar certificats ditigals idCAT. Per fer la sol·licitud s’han de fer dos passos: sol·licitar cita prèvia a l’OAC a la web http://citaprevia.pinedademar.org i fer la sol·licitud de certificat a la web https://www.idcat.cat/idcat/ciutada/solicitud_inici.do